De Vrienden van Berkel

Fietser en Chauffeurs

Hier stellen onze fietsers en chauffeurs van het team 2017 zich aan jullie voor. Wil je deze kanjers steunen door hen te sponsoren? Dat kan heel makkelijk met de donatiemodule van de Roparun: klik hier of op de foto van je favoriete teamlid.

 

ericEric van Riel

Mijn naam is Eric van Riel, en doe voor het tweede jaar mee aan de Roparun. Ik doe mee aan de Roparun omdat ik het belangrijk vind dat iedereen iets moet doen voor zijn medemens. Ik ga mee als fietser om de lopers zoveel mogelijk te ondersteunen en begeleiden.  Samen met mijn vrouw Corine heb ik 2 jongens van 18 en 19 jaar. Ik ben werkzaam bij Dienst Vervoer als afdelingshoofd. En hoop op deze manier met het team een mooi bedrag bij elkaar te krijgen, voor mensen die moeten lijden aan kanker.

 

 
bennie

Bennie Weerheim

Dit wordt mijn tweede Roparun. Vorig jaar ben ik last minute als chauffeur meegegaan en dat was zo`n ervaring dat ik graag weer mee ga om op deze manier mijn steentje bij te dragen voor dit goede doel!

 

 

 

 

 

Martin

Martin Slijp

Sinds 2008 is kanker de doodsoorzaak nummer 1 in Nederland; 1 op de 3 mensen krijgt ooit kanker in zijn leven in Nederland;
Elk jaar overlijden er 42.000 mensen aan kanker in Nederland. Dit zijn een aantal harde cijfers over de ziekte kanker. Zoals zovelen ben ik ook dierbaren verloren die het gevecht met deze verschrikkelijke ziekte verloren hebben. Hetgeen mij het meest is bijgebleven is de lijdensweg die deze mensen hebben moeten afleggen.
Door mee te doen aan de Roparun hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het veraangenamen van de levens van de helden die met deze ziekte het gevecht zijn aangegaan. Net als vorig jaar stap ik het Pinksterweekend op de fiets, deze keer vanuit Hamburg

 


Spin and Strong Marathon 2018Karin Pluim

Mijn naam is Karin Pluim, ben nog net 49 jaar oud en doe voor het vierde jaar mee met de “Vrienden van Berkel”.
In het eerste jaar was ik gevraagd voor de catering, de daaropvolgende jaren ging ik mee als fietser/ bijrijder/ navigator. Ook dit jaar zal ik weer van de partij zijn.
Ik heb in mijn werk als verpleegkundige te maken met mensen met kanker, maar ook prive ben ik mensen verloren aan kanker of heb ik familie die de strijd aan moesten gaan.
De roparun ondersteunt goede doelen en maken het leven van mensen met kanker iets aangenamer. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen.
Ik had bijvoorbeeld afgelopen zaterdag 21 april besloten om 6 uur achter elkaar te gaan spinnen met onze spin- en strong marathon. Om zo mensen met mij mee te krijgen en geld in te zamelen.
Het is me gelukt!!! Want….. AFSTAPPEN WAS GEEN OPTIE!!
Wat is nu 6 uur spinnen en misschien afzien, in vergelijking wat mensen moeten aangaan in de strijd tegen de kanker?? Zij kunnen niet afstappen!
Op naar het pinksterweekend! Het is zo bijzonder om dit met elkaar, met het team neer te zetten. Ik heb er zin in!

 

 

 

17390497_1604508332923028_2889903463606691419_oPeter Merts 

Ik ben 64 jaar en ga mijn 20e Roparun doen. Ik heb 12 keer gefietst en 7 keer in organisatie/chauffeur van mijn laatste team. Mijn hobby’s zijn volleybal en voetbal. Ik speel recreantencompetitie bij de volleybal. Ik werk als buschauffeur bij de RET. Ik hoop dat we een sportieve en gezellige Roparun hebben.”

 

 

 

corine

Corine van Riel

Mijn naam is Corine van Riel. Ik ben 51 jaar en ben getrouwd met Eric en heb twee zonen een van 18 en een van 19 jaar. We zijn een sportief gezin en brengen zo ook onze vakanties door. Verder werk ik 29 jaar in de zorg en hou van handwerken. Ik ga dit jaar voor de eerste keer mee met de Roparun in de hoop een heel klein steentje bij te dragen aan een wereld waarin we ziektes beter onder controle hebben. Mijn motto is: als iedereen iets voor zijn medemens doet wordt de wereld zo veel mooier.

 

 

 

 

Foto Roparun EllenEllen Eleonora

Mijn naam is Ellen Eleonora en ik ga dit jaar voor de derde keer mee als fietser met de Roparun.

Ik vind het mooi om op deze manier mijn steentje bij te dragen aan de zorg voor mensen met kanker. In tegenstelling tot wat velen denken wordt palliatieve zorg veelal vanuit eigen middelen of donaties betaald. Het mooie van de Roparun is dat het geld dat we ophalen rechtstreeks aan deze palliatieve zorg wordt besteed!

b1d0ee16-b1f3-4b78-b618-53b69175197eLila van de Sande

Ik ben Lila van de Sande, in het dagelijks leven werkzaam in de GGZ.
Ik volg de Vrienden van Berkel al langer via loper Hanneke, die ik al ken sinds we in de brugklas zaten. Dit jaar ga ik voor het eerst ook zelf een bijdrage leveren als fietser. Ik vind het een eer om mee te mogen doen aan het Roparun-spektakel (en ook een beetje intimiderend). De fysieke uitdaging en de teamprestatie spreken me aan, maar het belangrijkste is natuurlijk het doel van de Roparun: het verbeteren van palliatieve zorg voor mensen met kanker. Ik ga mijn best doen om de lopers zo goed mogelijk te ondersteunen en om zoveel mogelijk geld in te zamelen met het team!

IMG_20180413_142252_525Robin Merts

Ik ben Robin Merts, ik ben 27 jaar kom uit Krimpen aan den Ijssel. Ik ben buschauffeur van beroep bij u-ov in Utrecht en als ik niet werk ben ik voornamelijk bezig met volleybal waar ik trainer en coach ben van een dames team. Zelf speel ik natuurlijk ook nog.

Ik heb in 2010 de Roparun gefietst en ben er mee bekend door mijn vader Peter Merts, omdat hij hem al zo 20 keer heeft mee gemaakt.

Ik ben gevraagd of ik als chauffeur mee zou willen met team 33 Vrienden van Berkel en dat lijkt mij zeer leuk. Ik hoop de we met een goede opbrengst en veilig met z’n allen over de finish kunnen komen.

ROPARUN 2018 Ries’ verhaal: Wat de Roparun mij bracht

Ries Modderkolk

De Roparun ken ik al vanaf het prille begin en ik was destijds één van de eerste sponsors voor het team van Daniel de Hoedt in een naturasponsoring van Vouwcampeerwagens die zouden fungeren als basiskamp en slaapplaatsen (24 jaar geleden). Vorig jaar werd ik voor het eerst […]

Lees verder

ROPARUN 2018: Victor’s verhaal

vic2

Hoe hebben de  teamleden de Roparun ervaren? enkele teamleden blikken hier terug op hun ervaringen. Aan het woord Victor Geraedts, die voor het eerste mee ging. ROPARUN 2018 – TEAM 33 Voor de start Afgelopen pinksterweekend liep ik mijn eerste Roparun. Nadat Matthijs mij enkele weken vroeg […]

Lees verder

De eerste keer Roparunnen – Lila’s verhaal

IMG-20180522-WA0061

Hoe hebben de teamleden de Roparun ervaren? enkele teamleden blikken hier terug op hun ervaringen. Aan het woord Lila van de Sande, die voor het eerste mee ging. De eerste keer Roparunnen Al een aantal jaar volgde ik de Vrienden van Berkel wanneer ze topprestaties neerzetten bij […]

Lees verder

Terugblik 2018

Roparun 1

We hebben een fantastische run achter de rug! Iedereen heeft super zijn of haar best gedaan en nu is het dan tijd om te rusten Nee! we moeten nog door de fotos kijken! Dus hierbij dan, Het fotoboek Roparun 2018    

Lees verder

Volg ons LIVE!

Roparun LIVE

Het is bijna zo ver, morgen mogen we dan eindelijk starten vanuit Parijs! 22:48 beginnen onze eerste lopers dan! Klik op de link hieronder om ons LIVE te volgen! https://www.roparunlive.nl/#

Lees verder

Sponsor Ons!

coolsingel

Doneer op onze naam met deze link

Lees verder

Van Koppert Diamant!!

Koppert

Koppert ook voor 2018 Diamanten Sponsor! Koppert Biological Systems, de specialist die duurzaam telen op vasis van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving mogelijk maakt. De Vrienden van Berkel vertrekken dit jaar ook weer vanaf de bedrijfslocatie van Koppert in Verkel en Rodenrijs (zaterdagmorgen 19 mei) Heel erg […]

Lees verder

Etappetraining 2018

WhatsApp Image 2018-05-07 at 11.52.38 (1)

  Onze laatste training zit er weer op, nu mag het echte feest gaan beginnen! De etappetraining houd in dat we de nieuwe lopers en fietsers leren hoe het werkt en hoe het afwisselen gaat. Aftikken, opstappen en weer door tot Rotterdam in zicht is. Nu is […]

Lees verder

Sponsor: Upward Online

upward

Upward Online sponsort ons dit jaar met €250! Bedankt!   Ook Sponsor worden? Kijk bij onze Sponsorpakketten.

Lees verder

Bureau VV sponsort ook!

BUREAU_VV_logo_600px_transp

Bureau VV sponsort ons dit jaar ook! Bedankt!   Ook Sponsor worden? Kijk bij onze Sponsorpakketten.

Lees verder

Kuijpers groep, onze nieuwe sponsor!

kuijpers

Kuijpers groep is dit jaar onze sponsor! Bedankt!   Ook mogen wij hun bus gebruiken tijdens de run! Super! Ook Sponsor worden? Kijk bij onze Sponsorpakketten.

Lees verder

Avance Roses Bedankt!

avance-logo

Avance Roses heeft voor onze bloemenverkoop de bloemen en het perkgoed verzorgd.   Kans gemist om van ons bloemen te kopen? Ga dan naar http://www.avance-roses.nl/index.php?lang=nl

Lees verder

Bureau VV onze nieuwe bronzen sponsor!

BUREAU_VV_logo_600px_transp

Bureau VV is de nieuwe sponsor van Team 33! Bureau VV helpt zorg en welzijnsinstanties in tijden van veranderingen verder. http://bureauvv.nl Hartstikke bedankt!   Ook Sponsor worden? Kijk bij onze Sponsorpakketten.  

Lees verder

Team 33 – Pret a Paris!

2016-05-14 13.27.00

Zondag 6 mei is het weer zover, onze jaarlijkse teamtraining! De generale repetitie voor de Roparun. Om alvast in de juiste Franse stemming te komen starten we om 13.0 bij Brasserie Josephine aan De Kruin 4 in Bergschenhoek. Daar vandaan maken we een ronde van ruim 30 […]

Lees verder

Kom jij ook bloemen kopen op de vrijmarkt in Berkel?

bloemenverkoop2018_2

Wij zijn er klaar voor, met perkplantjes en rozen op de koningsmarkt in Berkel en Rodenrijs.   Tot straks!

Lees verder

Kalender

19 t/m 21 mei: ROPARUN 2018

Sponsorstand 2018

€ 2.635,-


ContactLike ons

Wilt u ons steunen?

Rekeningnummer:

St. Vrienden van Berkel
1189.88.395 Rabobank
IBAN: NL22RABO0118988395