Fietser en Chauffeurs

Hier stellen onze fietsers en chauffeurs van het team 2017 zich aan jullie voor. Wil je deze kanjers steunen door hen te sponsoren? Dat kan heel makkelijk met de donatiemodule van de Roparun: klik hier of op de foto van je favoriete teamlid.

 

ericEric van Riel

Mijn naam is Eric van Riel, en doe voor het tweede jaar mee aan de Roparun. Ik doe mee aan de Roparun omdat ik het belangrijk vind dat iedereen iets moet doen voor zijn medemens. Ik ga mee als fietser om de lopers zoveel mogelijk te ondersteunen en begeleiden.  Samen met mijn vrouw Corine heb ik 2 jongens van 18 en 19 jaar. Ik ben werkzaam bij Dienst Vervoer als afdelingshoofd. En hoop op deze manier met het team een mooi bedrag bij elkaar te krijgen, voor mensen die moeten lijden aan kanker.
bennie

Bennie Weerheim

Dit wordt mijn tweede Roparun. Vorig jaar ben ik last minute als chauffeur meegegaan en dat was zo`n ervaring dat ik graag weer mee ga om op deze manier mijn steentje bij te dragen voor dit goede doel!

 

 

 

 

 

Martin

Martin Slijp

Sinds 2008 is kanker de doodsoorzaak nummer 1 in Nederland; 1 op de 3 mensen krijgt ooit kanker in zijn leven in Nederland;
Elk jaar overlijden er 42.000 mensen aan kanker in Nederland. Dit zijn een aantal harde cijfers over de ziekte kanker. Zoals zovelen ben ik ook dierbaren verloren die het gevecht met deze verschrikkelijke ziekte verloren hebben. Hetgeen mij het meest is bijgebleven is de lijdensweg die deze mensen hebben moeten afleggen.
Door mee te doen aan de Roparun hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het veraangenamen van de levens van de helden die met deze ziekte het gevecht zijn aangegaan. Net als vorig jaar stap ik het Pinksterweekend op de fiets, deze keer vanuit Hamburg

 


Spin and Strong Marathon 2018Karin Pluim

Mijn naam is Karin Pluim, ben nog net 49 jaar oud en doe voor het vierde jaar mee met de “Vrienden van Berkel”.
In het eerste jaar was ik gevraagd voor de catering, de daaropvolgende jaren ging ik mee als fietser/ bijrijder/ navigator. Ook dit jaar zal ik weer van de partij zijn.
Ik heb in mijn werk als verpleegkundige te maken met mensen met kanker, maar ook prive ben ik mensen verloren aan kanker of heb ik familie die de strijd aan moesten gaan.
De roparun ondersteunt goede doelen en maken het leven van mensen met kanker iets aangenamer. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen.
Ik had bijvoorbeeld afgelopen zaterdag 21 april besloten om 6 uur achter elkaar te gaan spinnen met onze spin- en strong marathon. Om zo mensen met mij mee te krijgen en geld in te zamelen.
Het is me gelukt!!! Want….. AFSTAPPEN WAS GEEN OPTIE!!
Wat is nu 6 uur spinnen en misschien afzien, in vergelijking wat mensen moeten aangaan in de strijd tegen de kanker?? Zij kunnen niet afstappen!
Op naar het pinksterweekend! Het is zo bijzonder om dit met elkaar, met het team neer te zetten. Ik heb er zin in!

 

 

 

17390497_1604508332923028_2889903463606691419_oPeter Merts 

Ik ben 64 jaar en ga mijn 20e Roparun doen. Ik heb 12 keer gefietst en 7 keer in organisatie/chauffeur van mijn laatste team. Mijn hobby’s zijn volleybal en voetbal. Ik speel recreantencompetitie bij de volleybal. Ik werk als buschauffeur bij de RET. Ik hoop dat we een sportieve en gezellige Roparun hebben.”

 

 

 

corine

Corine van Riel

Mijn naam is Corine van Riel. Ik ben 51 jaar en ben getrouwd met Eric en heb twee zonen een van 18 en een van 19 jaar. We zijn een sportief gezin en brengen zo ook onze vakanties door. Verder werk ik 29 jaar in de zorg en hou van handwerken. Ik ga dit jaar voor de eerste keer mee met de Roparun in de hoop een heel klein steentje bij te dragen aan een wereld waarin we ziektes beter onder controle hebben. Mijn motto is: als iedereen iets voor zijn medemens doet wordt de wereld zo veel mooier.

 

 

 

 

Foto Roparun EllenEllen Eleonora

Mijn naam is Ellen Eleonora en ik ga dit jaar voor de derde keer mee als fietser met de Roparun.

Ik vind het mooi om op deze manier mijn steentje bij te dragen aan de zorg voor mensen met kanker. In tegenstelling tot wat velen denken wordt palliatieve zorg veelal vanuit eigen middelen of donaties betaald. Het mooie van de Roparun is dat het geld dat we ophalen rechtstreeks aan deze palliatieve zorg wordt besteed!

b1d0ee16-b1f3-4b78-b618-53b69175197eLila van de Sande

Ik ben Lila van de Sande, in het dagelijks leven werkzaam in de GGZ.
Ik volg de Vrienden van Berkel al langer via loper Hanneke, die ik al ken sinds we in de brugklas zaten. Dit jaar ga ik voor het eerst ook zelf een bijdrage leveren als fietser. Ik vind het een eer om mee te mogen doen aan het Roparun-spektakel (en ook een beetje intimiderend). De fysieke uitdaging en de teamprestatie spreken me aan, maar het belangrijkste is natuurlijk het doel van de Roparun: het verbeteren van palliatieve zorg voor mensen met kanker. Ik ga mijn best doen om de lopers zo goed mogelijk te ondersteunen en om zoveel mogelijk geld in te zamelen met het team!

IMG_20180413_142252_525Robin Merts

Ik ben Robin Merts, ik ben 27 jaar kom uit Krimpen aan den Ijssel. Ik ben buschauffeur van beroep bij u-ov in Utrecht en als ik niet werk ben ik voornamelijk bezig met volleybal waar ik trainer en coach ben van een dames team. Zelf speel ik natuurlijk ook nog.

Ik heb in 2010 de Roparun gefietst en ben er mee bekend door mijn vader Peter Merts, omdat hij hem al zo 20 keer heeft mee gemaakt.

Ik ben gevraagd of ik als chauffeur mee zou willen met team 33 Vrienden van Berkel en dat lijkt mij zeer leuk. Ik hoop de we met een goede opbrengst en veilig met z’n allen over de finish kunnen komen.

Vrienden van Berkel

Roparun team 33 De Vrienden van Berkel zijn ook dit jaar aanwezig bij de Roparun. Als enthousiast team zullen wij weer ons best doen om een mooi sponsor bedrag op te halen voor Stichting Roparun!

Laatste berichten

ContactLike ons

Steun ons!

Rekeningnummer:

Stichting Vrienden van Berkel
1189.88.395 Rabobank
IBAN: NL22RABO0118988395